C o m e A n d J o i n M e =)

Wednesday, April 6, 2011

Happy bornday mummy!

Semalam birthday ibu. Happy Birthday Ibu! Tapi yang bestnya aku lupa nak wish dia pagi tu. Slalu aku call Ibu pagi tapi semalam aku tak sempat nak call dia pagi2. Sampai Ibu call aku pukul 10 pagi kenapa aku senyap je. Aku cakap aku macam busy sket pagi tu. Lepas borak2 sket aku pun letak fon n terus drive menuju ke utm bersama Rania.

Bila aku online aku bukak facebook nampak birthday notification. Lor besday mak aku rupanya. Aku pun call Ibu balik. Dia pun cakap aku lupa nak wish dia lah tu. Aku gelak2 je sebab sekarang ni aku memang tak tengok kalendar. Aku taktau tarikh setiap hari sampailah kejadian semalam. Hahaha. Mentang2 da cuti lama, abes sume tarikh aku tamo ingat. Tapi ibu tak marah pun sebab aku da wish dia awal2 las week masa jumpa dia.

Happy birthday bu!
May Allah be with you always and granted the best to you.
thanx for everything!
I love u so much!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails