C o m e A n d J o i n M e =)

Thursday, May 5, 2011

Info tentang venue CAR BOOT SALE JOHO

Since ramai jugak rakan2 yang bertanya kat mana car boot sale ni akan dijalankan n bila aku cakap lost malaya gallery ramai tak tahu and terpinga2.Actually aku pun tak pernah pergi tempat ni tapi kalau tengok direction yang dia bagi, ia adalah dekat strait view jalan skudai. So aku bagi map yang diorang da sediakan. Kalau nak search kat google silalah taip "joho concept store".

klik for larger

 Dia adalah di antara M-Suite dan rumah jepun. Sekarang aku kat rumah tengah bz prepare benda2 untuk CBS tu nanti. Jomlah join ramai2 yer..Bukan setakat baju2 je, kain2 untuk buat baju raya pun ade. So meh lah kita bershoping untuk kain baju raya skali. Nanti da bulan 6 tailor da tamo amik upah jahit baju tau ;)



Kawan2 blog dari JB, jom lah kita ramai2 kumpul kat sini yer! Meriahkan suasana :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails