C o m e A n d J o i n M e =)

Wednesday, May 4, 2011

Jom gi Car Boot Sale

Aloha kawan2..arini nak promote sket aktiviti weekend ni yang bole buat korang semua join ramai2. Weekend ni aku join Car Boot Sale yang telah diorganize oleh JOHO. Da lama sangat2 nak join CBS ni tapi slalu je tak dapat nak join sebab clash dengan schedule. So dis time lets do it! So orang2 joho, meh lah join ramai2. Banyak booters kat sana n bila cakap CBS tentulah barang2 yang murah dik non sekalian. Booth kitorang akan menjual baju2 wanita dari serendah RM5 sahaja and preloved collection akan ada brand2 macam MNG, Zara, Somerset Bay dan banyak lagi..So jom lah jalan2 Sabtu ni tengok CBS ni.


promo video yang supercool!


Nak info banyak2 klik sini :-)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails