C o m e A n d J o i n M e =)

Monday, June 13, 2011

Cite weekend lagi

Tiap kali update je weekend. Weekdays da xde cite sebab rutinnya sama. Hee.. Rania suda 4 bulan. Berat turun 0.2kg menjadikan berat terbaru Rania adalah 6kg saja. Rania suda banyak perkembangannya. Mulut semakin banyak. Bising nak bercakap. Paling kesian bila tengok dia sorang2 n cakap sorang2. Bila tengok aku siap2 nak kuar pakai tudung tapi tak amik dia, Rania akan merengek nak ikut. Suda suka berjalan. Kalau bawak jalan tengok orang memang fevret. Rania da pandai meniarap sendiri. Tapi bila meniarap tak reti plak nak keluarkan tangan sampai jerit2 nangis nak keluarkan tangan. Both of her parents witness the first time Rania meniarap. Pandai Rania nak suro ibu ayah dia tengok.

Rania juga tengah gatal gusi nak timbuh gigi. Kesian tengok die korek2 gusi dia dengan tangan n jari dia sampai meleleh2 air liur dia. Taktaulah bile akan keluarnya. Tadi baru sampai kasut Rania. Sangat comel ok. Tapi malas nak amik gambar. Nanti lain kali aku upload eh sebab tau korang ni mesti addicted dengan si Rania. Hehe. Oh weekend lepas aku dan en suami join JOHO CBS (car boot sale). Walaupun hujan tapi memang meriah alam. Aku mula jaga booth dengan yayang sebab en suami keje. Petang baru en suami datang. jomlah layan gambo plak.






3 comments:

♥ Elin ♥ said...

kejp jer dah 4 bulankan...!!
ari tuh tgk kenit jer...
x lama lagi habislah asik kena kemam jer..

Mrs.aisheiteru said...

eh dah nak tumbuh gigi ker? cepatnyer...my humairah 6 bulan baru 6kg.risau mcm x cukup khaisat je. rania cepat membesar yer!

nurarinab said...

elin:hehe..tulah da 4 bulan da..kjap jekan..x lm lg mmg die nk menggigit jelah

Mrs aisheiteru:Rania yg cpt mmbsr..normal slalu 6 bln br tmbh gigi.jgn risau k..tgk humairah sehat n mkn chumel..dahlah putih kulit die.geram tgk :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails