C o m e A n d J o i n M e =)

Tuesday, July 26, 2011

Rania pulang ke kampung

Weekend lepas balik kampung ibu di Mersing. Padahal nak pegi kenduri tapi sebab sampai lambat, kenduri nye pon da abes. sume orang da balik. huuu. Buruk tak perangai, sejak kahwin sampai lah minggu lepas aku tak pernah balik sana. Arwah tok bak dan arwah tok mak mesti marah kalau mereka masih ada lagi. So kitorang balik sana tido rumak Mak andak. Rumah mak andak sebelah je rumah arwah atok. So bila balik memanglah mengimbau kenangan dulu2. Rindu sangat kat arwah atok aku sebab aku rapat sangat dengan diorang. Bila balik memang feeling2 seronoklah sebab kitorang siap lalu tepi pantai amik angin pantai. Kampung aku memang sangat kampung untuk both belah ibu dengan ayah. Rumah atok belah mak aku ni memang dekat dengan pantai. Kalau balik sana dulu kitorang memang mesti singgah pantai dengan kazen2. Memang manyak syioklah. Kalau rumah atok belah ayah plak depan sungai. Dulu2 memang pakcik makcik aku rajin terjun sunagi tulah. Tapi sejak da ade kilang dekat2 situ, kalau terjun memang confirm jadi mutan. Ok2, jom layan gambar balik kampung.




3 comments:

Pojiepooh Abdullah said...

Comelnyaaa anak kau Arina!!
Geram!!
Nice meeting you back here darl :)

PojiePooh; Hanya Satu...

Yanti Padli said...

cooommmeeeellllnye gambar......

tp kan just nak advice ade org kata jgn letak baby kt seat depan, sb takut airbag ter pop up..

but nice gambar n comel si kecill

nurarinab said...

pojie: tq jie..nnt jr ko pon mest comel2!sgt gmbira jmpa ko blk jie!

yanti:tulah..tp kete arina xde airbag so nnt da ade airbag n die da bsr sket mmg arina ltk blkg.ni nk ltk blkg tkt kalo pape arina x bole nk capai die plak especially bile drive be2..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails