C o m e A n d J o i n M e =)

Tuesday, September 20, 2011

Alkisah

Ok da janji nak cite pasal video kat bawah tu so this is it. En suami suda ke Houston US. Maybe 2 minggu or maybe lebih tapi dari cerita en suami, lebih dari 2 minggu. Huarghhhhh..sedey ok! Aku da lama tak kena tinggal sorang2. Nasib Rania ada sama. So dialah penghibur hati aku. n untung juga ibu n FIL aku dekat. Nak mintak tolong kalau ape2 senang. Tapi bila petang2 sedey sebab time tu aku n Rania biasa tunggu die balik keje. Malam2 slalu tido sama2. Rania tido gelisah. Satu katil dia pusing sebab slalu ayah dia ade sebelah. Ni takde so dia tido sangat tak lena. Sebelum tido dia akan terjenguk2 kat pintu bilik tunggu ayah dia masuk n tido sama2. Aku plak yang haru tengok si kecik tu. n disebabkan dia da mula rasa ayah dia takde, Rania akan nangis bila aku tinggalkan dia kat rumah babysitter. Maybe die takut aku tinggalkan dia jugak. Sebelum ni dia excited je kalo kena pegi sana. B, semoga kerja awak cepat settle so that awak bole balik cepat.

On that day..we miss u so much b!!!

3 comments:

mrs_nazir said...

ciannya rania kne tinggal,ayah g FAT ea.. cm farah dlu ayahnya g o.shore, mlm merengek jer, rindu kot...

MyNameIsdD said...

semalam ammar ade bitau yg cheng skg dah kat houston, rasenye waktu dia tido umah kitaorg harituh dia ada sebut gak nnt maybe kene pegi houston. huhu mesti sunyi rase bila da selalu sama2 sekali dia pegi outstation lelama kan. (tgh cube bygkan cemana rasa kalo ammar pegi keje kat luar lame2, huhu sedih sedih). semoga keje cheng cepat setel. take care, arina.

psst, kalo cheng ade mase, suh dia carik kedai factory outlet coach, jauh lebih murah.ape2 factory outlet lah, memang berbaloi kat sana. kire upah utk arina lah. hehe.

nurarinab said...

farah: ye ke..alahai kesiannye die.pndi rindu ayah die

didi: tulah..sedey tau dd.tggl sorg2.die da cr psl factory outlet tu..hehe.arina nk mntk purse coach je dd.h/bag die arina x mnt sgt :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails