C o m e A n d J o i n M e =)

Wednesday, September 14, 2011

Raya oh Raya

 Agak aku ni tak reti2 nak update blog kan..bukan takde update tapi malas dan busy sket. Maklumlah raya (acehhh alasan memang lame giler!) Tamo lah citer raya. Nanti nak tepek je gambar raya. Tapi yang penting aku tak ingat nak amik gambar raya satu keluarga. Rasa macam tengah makan pagi raya n tup3 mintak ampon pastu tros diorang gi solat raya n tup3 da ada kat kampong plak. Macam plingggg ade kat sini..plingggg lagi ade kat sana. Ada magik gitu. So yang ada hanyalah gambar kami bertiga makan cendol time beraya dekat Simpang Renggam tanpa baju raya. Hahahaha. Jomlah layan gambar dulu ea :)


 







1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails