C o m e A n d J o i n M e =)

Tuesday, November 1, 2011

Rania

Rania da nak masuk 9 bulan. Slalu nya aku yang excited sebut umur die advance kalo nak beralih bulan. Macam kata hari ni 1 Oktober n Rania akan jadi 8 bulan masa 9 Oktober. So kalo ade orang tanya umur Rania brape masa 1 Oktober tu. Aku akan cakap 8 bulan. Padahal belum masuk lagi. Tapi masa nak tukar 9 bulan ni aku rasa berat nak cakap dia da 9 nak 9 bulan. Rasa macam da besar plak. Rasa macam cepat sangat dia besar. Rasa macam nak suro Rania jangan besar dulu..sebab takut dia besar cepat sangat n I'm still here at the moment when she was still a little baby :'(

Rania suda pandai memapah. Da pandai dari position berdiri dapat dudok slow2 or bercangkung. Da pandai tepuk tangan kat lantai kalo nak suro dudok sebelah dia (she's imitate me), da pandai 'give me 5', da pandai main sorang2 n imitate how ayah move the fish toy, da pandai sebut ibu (or kadang iwu n kadang imu) bila nangis. Da pandai banyak benda yang kadang2 buat geram n kadang2 buat kesian tapi yang penting makin sayang. Rasa macam dia da besar dengan pantas. Oh sayang, Ibu loves you so much!




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails