C o m e A n d J o i n M e =)

Monday, November 21, 2011

Weekend lepas berjalan2 dengan en suami dan Rania sampai lenguh kaki. Jarang dapat berjalan lama2 an so this time macam melepaskan 'rindu' gitu. Hehehe. So Ahad tu aku gi ofis developer rumah sebab dia kate ade talk from TNB etc. So aku dan en suami decide to join. Majlis start kul10 pagi tapi kami sampai 11pagi. Masa tu da bagi talk pasal anai2. Oklah sebab developer da tolong injetkan ubat anai2 dalam rumah (if Im not mistaken). Sebelah dari tempat talk tu adelah 2 biji rumah contoh. Developer kitorang memang ade pelik sket sebab rumah contoh adalah di dalam pejabat developer. Dalam bangunan. Ada jugak yang dia buat dekat luar n diorang ni type buat rumah contoh n then robohkan sebab rumah contoh dibuat di satu kawasan yang sama or dalam bangunan diorang.

Rumah contohnya lawa ok. Aku geram rasa nak amik sume barang dalam tu. Hehehe. Jom layan picture rumah contoh.















p/s: tak lama lagi turn rumah sinri plak..duit oh duit sila turun dari langit!

2 comments:

Mrs.aisheiteru said...

cantikla rumah dia. putih jer smua. berjayakah kta berumah cantek dgn si kecik ini??

nurarinab said...

cantikkan..xtaulah.kena train rania dr skrg.no conteng2..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails