C o m e A n d J o i n M e =)

Friday, December 30, 2011

Hari2 terakhir 2011

Sudah hampir menuju ke tahun baru. Rasa macam sekejap sangat. Tahun lepas macam baru je pergi tiba2 da nak masuk tahun baru lagi. Memang pantas sangat masa ni. Rania pon da makin besar n tak lama lagi masuk 11 bulan n lepas tu da setahun. Birthday aku yang ke 27 baru je lepas. Aku tak mintak pape pon kat en suami sebab masa dia pegi outstation hari tu dia da belikan most of the wishlists. Macam da takde pape da nak mintak except for the ice cream cake. :) Itu pon da dapat masa birthday hari tu.

Umur 27 pon tak rasa ape beza sangat. Aku rasa nanti kalau da umur 40 pon aku cakap takde beza sangat. Hahaha. Walaupon bila tengok balik zaman muda-mudi tu memang nampak sangat bezanya sebenarnya tapi taktau masa bila berubah tu. Macam amaze kejap macam mana bole berubah tanpa disedari.

Selasa lepas aku keluar date dengan en suami. Hajat nak buat 2 hari tapi tak dapat sebab Malam Rabu tu Rania da ngamuk2 masa nak tido. Might be sebab dia penat tak dapat rest betol2. So aku decide untuk biar Rania stay dengan kitorang Rabu tu so dia bole tido puas2 walaupon Rania takdelah tido sangat pon sebab dia macam tak selesa badan je. Lepas poo2 sampai 3 kali baru nampak dia aktif n ceria kembali. Kalau tak memang meleset je satu hari tu.

Sempat berkarok n makan2 dengan en suami. Wah tak puas menyanyi sebab da 2 tahun tak melalak. Hahaha. Suara pon da lemau je menyanyi. Tapi layankan aje. Nyanyi dekat apa tah nama tempat tu, RM10 untuk 3 jam untuk satu kepala. Takde makan tapi air free flow. Memang terbaeklah. Nanti lain kali kita buat lagi eh b. Pastu kitorang makan dekat satu tempat ni nama dia Geometric Kitchen. Die serve pasta n makanan itali. Deco dia cozy n pelayan dia punye serving memang tip top. Memang macam dekat hotel. Lepas habis satu serving dia akan amik pinggan kita yang da habis baru hantar makanan baru. Memang kalahlah layanan dekat restoran2 biasa ni. Makanan dia bole tahan tapi dessert dia yang kitorang pilih tu memang best giler. White chocolate bread pudding. Sedap sangat.























The small family :)

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails