C o m e A n d J o i n M e =)

Tuesday, December 6, 2011

Johor Premium Outlet

Weekend aritu aku pi Johor Premium Outlet. Da lama menantikan pembukaan dia sebab aku agak mesti banyak butik2 best di situ. Kitorang sampai sana kul12. Ok lagilah nak cari parking walaupon kena park jauh sket. Ramainya orang jangan cakap. Macam sume jakunlah kan nak jengah satu2 kedai kat sana (including me..hehe). Tapi yang lecehnya bila aku nak masuk 1 kedai, en suami kena tunggu luar jaga stroller n Rania. Bila dia nak masuk plak, aku tunggu luar. Bukan sebab tak bole bawak stroller masuk tapi berhimpit2 yer manusia di dalam. Satu, sebab dia baru bukak. Dua, sebab sale giler2. 50%, 70%..memang mata jadi juling kejap.

Tapi tak banyak yang aku expect. Butik2 branded yang aku perasan ade macam Coach, Burberry, Michael Kors, AX, Ferragamo. Yang lain2 yang aku perasan ada macam Fossil, Cotton On, Vincci, Padini, Nike, Adidas, PUMA etc pon ade jugak. Ada 70 butik lebih kurang. Memang tak masuk sumelah. Aku tak beli pape sebab susah nak memilih bile orang da padat sangat. Tak selesa. Kat Coach orang queue panjang giler ok. Maybe sebab diorang jual keychain RM9 kot. Tapi kalau aku beli mesti orang taktau aku pakai yang ori ke tak. hehe. Overall oklah. Harga tak beza sangat dengan kat butik. Maybe murah dalam 2 3 ratus macam tu. For me better beli from online. Cheaper!

3 jam jugak aku kat sana. Last2 da lapar sangat makan kat food court. Mahal ok tapi da lapar terpaksa layan jugak. Food court kecik n sket sangat choice. Nak makan luar, harap maklum JPO jauh dari bandar JB. So next time datang, perut isi penuh2 dulu.

Rania jom posing
Rania dan taufufa
Slamber aku amik sekuntum bunga kat belakang n handed to Rania..She loves it!

Cantiknya kaki makcik
Tak dapat beli 1, amik gambar dulu ;)
A pose before we headed home

4 comments:

rozia ahmad said...

arina, nak beli secara online utk jam/handbag fossil kt website mn?

nurarinab said...

dkt website die bole www.fossil.com tp proses mmg leceh sesgt.kalo stkt fossil tu arina rekomen akk beli kat mesia je sbb kalo bz pon sket sgt.cmpur shiping kos sume da lbh krg je hrga cni.

~ SueHarriz ~ said...

B..KURUSNYEEEEEEEEEEE!! su jelos dua bnde ttg b :::
1) B kurus slim gile gogesssssss...
2) B dh gi JPO!!!!!!! aaa nak jugeekkkk..

ihihiiii

nurarinab said...

Sue,trimakaseh utk compliment sue :) jom dtg cni b bwk g JPO jom!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails