C o m e A n d J o i n M e =)

Thursday, January 26, 2012

Gong Xi Fa Cai

Da lama sangat tak update blog. Maklum busy n connection ke internet menjadi kureng sebab Rania suda memecahkan skrin laptop aku. Yeay terbaekkk!!! Mesti ade yang cakap, "haa letak lagi bersepah kan da anak pecahkan. Padan muka". Tak kesahlah. Memang da sampai masa kot. n silap aku jugak sebab letak kat tempat yang Rania bole panjat n tolak laptop tu. Dia memang da lama aim nak capai laptop tu tapi slalu je dihalang2 oleh mak ayah nya ni. So bila da berjaya menolak laptop sampai pecah skrin, memang satu victory untuk makcik tu. Aku masa dia tolak tu pon tak termarah dah. Benda da jadi n dia pon taktau salah. Aku just cakap je dengan dia lain kali jangan tolak2 benda2 yang ade atas meja. Bahaya.

skrin yang da pecah
Penggunaannya pada hari ini
So apa kalian buat sempena raya Cina hari tu? Aku sempatlah ke Muadzam ke wedding kawan baik di sana. Geng2 masa kat UPM dulu. So rasanya geng2 tu sume da complete da status sebagai istri. Hehehe. Tahniah Ja n Azli. Welcome to the club! :) Semoga kekal sampai ke syurga Insyallah. Bila dok kat Muadzam tu rasa damai sangat. Tempatnya hijau, bandar pon cantik je. Memang seronok sangat. Rasa macam nak settle down sana je. hahaha. 

Ieja before bergelar istri orang
Thanx en suami tolong temankan
Dah sah suami istri
Hari bersanding

Then pas majlis gerak balik ke Batu Pahat. Lama tak balik kampung. So kitorang kalo balik BP memang melepak ajelah kejenya. Takde benda lain dah nak buat. Da bangun Subuh, beli sarapan, jalan2 tepi gunung, balik rumah sambung tido. Lemak wohhh ini budak. But skali skala takde masalah kan. Macam terapi jugaklah kiranya. Hehehe.

2 comments:

MyNameIsdD said...

oh my, gitu la rupenye laptop yang kene tolak tu eh. xapela, da sampai masa utk beli ultrabook pulak lepas ni arina heheh. baca review org macam best.

nurarinab said...

begitulah rupenye didi..ultrabook?xpenah dgr pon..ok nnt arina srvy k :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails