C o m e A n d J o i n M e =)

Tuesday, January 10, 2012

Huarghhhh da 11 bulan ke

Hari ni Rania sudah 11 bulan. How I feel? Sedih sebab my baby is all grown up n will reach 1 years old next month. Rasa macam tak puas nak gomol2 Rania yang kecik. Macam masa cepat sangat. Please slow down :( Macam apa lah plak nak sedih2 kan. Hahaha.

Rania sekarang suda pandai pegang henpon letak kat telinga n say helo. Da pandai minum pakai straw. Da pandai mimik bunyi2 yang aku buat. Da pandai jugak ikut words yang aku ajar dia. Kalo aku sebut tree die sebut "teeeeeee", kalo sebut car die sebut "kaaaaaaaaa". Kalau orang berbual dengan dia kat telefon kadang2 dia layan kadang2 dia bolayan. n sekarang bole dengar dia panggil aku clearly 'ibu'. Tapi ikut angin dia bila dia nak sebut. Ayah pon da pandai sebut da.

Still tengah belajar berdiri lagi. Aku rasa dia ade ability untuk berjalan dengan lebih cepat kalau ada walker tapi kitorang cam tamo bagi dia dok dalam walker sebab ade research said its bad for the tulang. Taoi kalau lambat sangat jalannya aku rasa nanti mesti aku beli jugak walker tu. So Rania sila jalan cepat2 walaupon ibu tak sanggup nak tengok kamu membesar dengan pantas..huuu sebak hokeh!



3 comments:

♥ Elin ♥ said...

:) nampak semakin bijak.. :)
next months dah setahun..jd mommy kena buat kek besarrrr punya. :)

shark said...

salam perkenalan dari saya :)

nurarinab said...

elin:hehe..betol2
shark:salam kenal jugak :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails