C o m e A n d J o i n M e =)

Friday, January 13, 2012

Yuna Oh Yuna

Sudahkah kamu mendengar lagu Yuna yang baru?Suda?Belum? Lagu tu sangat buat feeling zaman2 60an, zaman2 P Ramlee dulu. Mesti nak dapatkan album makcik ni. Da release da albumnya :) Biarlah orang cakap membazir duit baik download je. Aku tak kira, aku nak jugak! Hahaha. I'm a big fan of her. Most of her songs..not most but all of it kena dengan halwa telingaku ini. Sama macam Sheila On 7. Dengar je terus suka. Dengar je suka. Meh kasi korang dengar sebijik.


p/s: Rania suda mengeluarkan gigi..Akhirnya!

2 comments:

hafiza said...

yihaaaa!!!!habis la dia mengigit nanti :)

MyNameIsdD said...

suka jugak :) sbenarnya nak jugak donlot lagu nih tau tapi tak jumpa ahaha dan connection pun hampeh. tapi album ni rasa beli pun tak rugi sebab lagu dia timeless.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails