C o m e A n d J o i n M e =)

Thursday, February 16, 2012

Kulitku

Kenapakah aku slalu rasa selepas bersalin kulit jadi lembik2, tak tegang macam before bersalin dulu n kusam semacam je..Adakah kalian juga mengalami perkara yang sama? Ada apa2 produk yang korang pakai untuk problem ni tak?

Nak yang begini bole?

3 comments:

♥ Elin ♥ said...

itu guna adop kompem lah licin gebu semua.. :)

kalau nak kulit yg sihat mkn lah ulaman...vitamin...kalau rajin tiap malam tenyeh masker ok

kompem kulit kamu cantik/// ;p

:)

Ibu Ilyanie(s) said...

firstly sebab faktor hormon kita yg mungkin tak stabil. kedua, lapisan kulit ada kolagen dan elastin yg makin berkurang dan bila masuk 3 series nanti lagi banyak berkurangnya... so one of the solution is... nak tau call saya ye... 017-5346280 (fatin, ibu ilyanie)

rozia ahmad said...

bkn pompuan lepas bersalin je mengalami perubahan,malah bila usia suda melepasi 25 thn byk perubahan2 akn berlaku.kesan kedut,kusam tu normal tapi kalo kita berdisplin menjaganye insyaallah akn berkurangan.Bagi kulit normal + kering mesti ambil moisturizer.nak cadangkan Produk Safi Rania Golf. paling malas pn mesti ambik utk penggunaan waktu mlm...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails