C o m e A n d J o i n M e =)

Wednesday, May 23, 2012

Super duper excited!

Homai! Homai! tadi pergi tengok rumah. Kitchen kabinet da pasang tapi table top pasang yang 'olok2' nye dulu sebab yang tu dia akan pasang lambat sket. Nak kena order bla bla bla dia cakap. Oklah. Takpe. Paling2 aku tak masak 2 3 minggu (betul x b? kihkihkih). Bila tengok banyak da siap memang berkobar nak pindah. Balik je dari rumah baru, terus masak, terus kemas dapur, packing barang yang bole dipacking (semangat!!). Kali ni aku amik gambar. So bolelah korang tengok2 :)

keadaan rumah hari Sabtu

belum cat. tunggu kornis kering

tukar position paip n tambah lantai dapur kasi rata

Dak lat da ngantuk nak tido

En suami da pasang kipas, grill pon da siap pasang n kornis da dicat  yeay!

Sadly no chandelier but this one suits the theme

Kitchen cabinet in progress yeay!

2 comments:

Hafiza Abdul Latiff said...

yipeee!!!bermula episod deco2 yang sangat menyeronokkan :)

AnneRaini said...

bestlah ko arina dah dpt dok umah sendiri..aku ni ntah bile ntah dpt beli...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails