C o m e A n d J o i n M e =)

Friday, June 8, 2012

Ok nak bagitau baju raya I tahun ni, Inilah dia.

Korang da tau tak? mesti da kan..Rizalman colaborate with tesco n produce baju raya with them. Affordable price RM180-RM250 (ok now jerit kuat2). Me is of course akan berlari dapatkan his collection. Seriously I am one of his biggest fan. I knew him since I was in primary school. Mesti tak caya but seriously I fan him sampai berangan nak jadi fashion designer until today pon. Masa tu Rizalman adalah bersama designer lain seperti Sharifah Kirana, Radzuan Radzwil, Tom Abang Saufi. I memang minat dengan diorang. Masa tu skalilah dengan my mom. Dialah penjebak I minat fashion2 ni. Tapi takde duit pon nak beli baju diorang sebab kurang mampu so kadang2 copeks their design n tempah kat tailor. So bila Rizalman produce collection yang mampu milik macam ni haruslah beli. Ada 12 designs. Mostly in black. But mata dan sudah turun ke hati minat ade few designs yang akan di'grab' nanti. Dia akan release 9 Julai nanti. Masa tu memang aku amik cuti n hantar Rania gi Bs pastu dudok depan Tesco tunggu dia bukak kedai. Oh I wish adalah kat JB ni please..Kalo tak raung sekuat hati. Padahal aritu da berazam taknak beli baju raya but Rizalman made me wanna buy 1 or 2 maybe or more..arghhhhhhhhhhh (mencik!!!! sebenarnya guilty plessure kan..hahaha) Ok B, siapkan duit poket, istrimu nak mengganas di Tesco.

Notakaki: Bole beli baju dia pakai voucher Tesco tak??hehehe



Mesti grab ni 1




Dan paling suka..jeng jeng jeng (saja higlight besarkan gambar so en suami tahu aku nak yang mana..hahaha motip tak hengat)


Ok scream "ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH". B please make this reality!

3 comments:

mama irfan said...

waaaa....... saya pon ank beli gak... x leh tahan nih..hehe

nurarinab said...

kan..abeslah duit ry.hhehehe

Ann said...

salam,
sy ada baju rizalman itam putih lace utk let go. en suami blikan terslh size.
size L.
bminat? emel myeongdongsha@yahoo.com
sy kasi 20% discount drpd harga ori :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails