C o m e A n d J o i n M e =)

Wednesday, June 6, 2012

Rania 16 months old

Dah lama sangat tak cerita pasal Rania kan. Well Rania da banyak sangat keletah. Da pandai counting. Kalau aku cakap "one" nanti dia sambung "two tghee" pastu tibe2 trus "pai cix". Da mula bercakap. Kalo nak suro tepuk dia masa nak tido nanti die sebut "popok" sambil tepuk2 paha dia. Kalau air die sebut "ayerr". Da banyak gak vocab dia blaja. Ada satu kali dia bangun tengok ayah dia takde sebab da gi kerja n Rania jalan masauk dari 1 bilik ke 1 bilik sambil panggil "ayah! ayah! tuar arrr" pastu aku cakap, "ayah work" n dia pon "ooo". Tapi manja nya makin bertambah2. Memang melekat je aku rasa kecuali kalo ada orang datang. Kalo tak memang melekat je. Suka kalo petang2 aku bawak dia jenjalan. Pandai nolong aku kemas. Kalau aku bagi arahan dia da faham sket2. Sangat suka berkawan especially dak laki. Memang die kejar. Hahaha.


Main maker. Suro conteng board die conteng muka.

Dis tutu is made by me for her 1st besday

Look how excited she was


Do I look like a princess

My cheeky girl!

1 comment:

Mrs.aisheiteru said...

nasib conteng muka. tak conteng dinding rumah!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails