Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2012

Recently

Lama sangat tak update blog. Busy giler dan malas pon yer. Tapi hari2 aku dok baca gak update2 blog2 lain :) Sekarang ni aku tengah pening dengan study aku. Kalau bole pecahkan keluarkan idea, aku sanggup (ye ke) tapi seriously aku rasa heavy giler dalam pale otak ni n sampai rasa nak berenti separuh jalan. Of course ramai yang tak bagi aku berenti sebab da separuh jalan. But then aku da tahap stress n aku sure kalo jumpa doc mesti dia bagi ubat. Aku da pandai rasa tegang2 kat leher macam ade urat tegang giler amat kat situ.
Dengan memacam benda yang jadi, aku memang rasa give up giler amat but then slalu aku ingatkan diri sinri, "always look from the bright side". Walaupon susah nak nampak side yang positif tapi kenalah berusaha cari jugak walaupon at certain point positive side tu pon macam da tak nampak da positive nye sebab negative thinking. But then aku bersyukur bila aku stress2, balik rumah tengok keletah Rania hilang stress. Makcik tu mulut macam bertih jagung. Bil…