Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2013

1st entri 2013

Assalamualaikum wbt readers,
Lama sesangat tak bercoleteh kat sini kan. Bukan menyepi ke majuk tapi rasa macam life tengah busy n hari2 penat je sampai takde masa nak ngomel2 kat sini. So hows new year? Macam rasa 2012 berlalu pantas. I can still remember dok berceloteh pasal 2012 baru tiba. Now suddenly da 2013. How time flies. Well sepatutnya da tau masa berlalu pantas, lagi pantaslah kerjanye kan tapi biasalah bila namanye manusia ni kadang2 datang gak malasnya. Resolusi 2012 da tercapai belom? Aku jangan cakap tercapai ke tak, ingat pon idok. Hahahaha. So 2013 taknak buat resolusi. Perubahan akan lahir bila rasa da bersedia atau terdetik di hati untuk dibuat pada bila2 masa. Kan? Kan? But one thing for sure nak cuba selesaikan projek tahun ni jugak. Tak sanggup da nak menatap mengelek mengendong dia lagi. Serius muak!
2012 full of memories. and kadang aku slalu pelik, ade 1 masa kita akan rasa sedih or marah or geram but bila flashback benda tu jadi macam kenangan yang seronok un…