Skip to main content

Posts

Showing posts from April, 2014

Lebih mencabar

Assalamualaikum readers,

Lama sangat tak update kan. So macam mana 2014? ok? Setakat ni ok lagilah my 2014. Aim nak abeskan blaja tahun ni. Mentally n emotionally tired untuk study. Maybe memerlukan rehat yang panjang before bole memerah otak yang tak brape diperah ni. Masa tulis ni kepala ingat nak tido. Tapi rasa macam nak tulis dalam ni. So tulis jelah.
Terkini, PENAT sesangat melayan kerenah 2 orang puteri kat rumah tu. HoMAk GuArDDDD! Ponat seriously. Bayangkan (please bayangkan bebetul)...both craving for attention. Rania suddenly jadi manja n gegedik lebih sket sebab tengok adek asik dipegang dibelai. Dia bukan jeles tau tapi nak attention. Yang Qisya plak memang nak melekat 24 jam. Balik dari keje, sampai rumah pukul 4 lebih. Keluarkan ikan dari peti ais untuk masak. Sambil tunggu defrost, layan anak2 kejap n slalunya si Qisya akan tido masa ni. So solat dulu n lepas tu run to the kitchen, masak laju. Rania akan main or tengok tv masa ni. Kalau nak buat ibu dia marah pon kada…