Skip to main content

Posts

Showing posts from May, 2014

Formspring

Assalamualaikum readers,
Da lama bebenor x ngomel kat sini. Bz is my middle name hokeh. Malaslah nak tulis bz kenapa sebab reason nya lebih kurang sama je everytime tapi now tambah lagi 1 reason sebab online shop da aktif sket. Hehe. Sape2 belom follow leh follow dalam fb (voguelicious) or ig (voguelicious_). *sempat nyah promote :-P
So macam tajuk kat atas tu kan. Sajalah nak cite kat korang. Aku ni da lama ada akaun formspring. Rasanya 3 4 taun lepas masa pemes orang buat aku pon tak ketinggalan buat jugak tapi hampeh lah memang tak guna pon. Buat saja meramaikan user formspring. So adalah jugak notifikasi dari formspring bila orang tetanya soalan. Kadang soalan meraban je pon. So bo layan lah.
So baru2 ni dapat soalan pasai rumahtangga. Wah kebabom. Rasa macam pakar motivasi (ke moti-basi hahaha) plak. Dia tanya, apa perasaannya setelah 4 taun berkawen? Sama ke macam awai2 kawen lu? Hamboi soalan ko. Kalah Mak Jemah.
Ni aku respon. Jawapannya of course tak sama. Ko tanya semua oran…