Skip to main content

Posts

Showing posts from January, 2015

Shame on me

Harini Rania buat aku tersedar. Kepala aku mcm terhntuk tersedar dari lamunan panjang. Bila benda mcm ni jd, aku slalu pikir ini adalah salah 1 cara Allah bagi mesej pd aku. Eh kau da lama x ni dan ini dan ini. Eh kau da lupa nak buat itu dan ini. So harini adalah 1 of those days. To be truth, aku lately mcm lost. Aku xtau nak explain mcm mana tapi aku macam terkapai2 kat tengah lautan, sorang2 where i don't know where to go, who to find, aku xtau ape aku nak, ape aku cari. Rasa lost. 
So aku hidup dalam dunia aku je. Aku hidup macam biasa. Tak nampak tanda kemurungan ke apa. Tapi bila aku marah, aku marah sangat2. Kadang2 rasa macam hati nak meletop. Aku macam takde emosi lain yang menyerlah just marah je. I was regret doing so many things. I forget to count my blessings. I compare my life with others n ask Allah y are they so fortunate. So benda2 ni buat aku tenggelam dalam dunia aku sendiri.
Aku care less pada anak2 n suami. Tapi paling kesian is anak2 aku. 24 hours dengan aku. S…