C o m e A n d J o i n M e =)

Tuesday, March 8, 2016

Doodle

Assalamualaikum wbt,

Nak dijadikan cerita, ternampak iklan Starbucks mencari doodler. So aku yang da lama tak mendoodle ler balik. Manalah tau ada rezeki dapat jadi pendoodle kan. Best jugak. So cecepat aku gi Starbucks n beli kopinya yang sedap melalui pandu-lalu dan minta extra cawan supaya aku bole doodle kat atasnya. Ingat nak buat 2 cawan tapi nampak gaya macam dapat 1 je sebab 1 lagi tak siap sampai sekarang. Ingatkan kalau siap 1 nak bagi Rania n 1 lagi nak bagi Qisya. So ni hasil doodle yang da siap.






Dulu masa kecik2 aku suka sangat melukis. Macam terapi untuk aku. Ada orang suka baca buku, ada orang suka memasak, aku suka sangat melukis dan mewarna. Time takde anak dulu rajinlah jugak aku ni melukis atas beg, atas sarung bantal tapi da ada anak ni, aku macam sangat happy kalau dapat cat or buat handy work dalam rumah. Sebab most of the time dudok rumah, so bila tengok rumah bercat baru macam semangat baru jugak. ye tak?

Petang ni baru sebok nak cari cat untuk kerusi. Projek 3 bulan tu tak start lagi. Untuk tangga aku macam terfikir few options tapi tulah nak kena pikir betol2 supaya tidaklah menyesal di kemudian hari kan. Color untuk kerusi tu aku tengah pertimbangkan warna pastel blue atau pastel yellow atau pastel turqoise. Tak sabar nak start.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails