C o m e A n d J o i n M e =)

Thursday, March 2, 2017

Projek 3 bulan terbengkalai

Assalamualaikum wbt,

Haritu ingat tak aku cite aku nak buat 5 projek untuk rumah aku dalam masa 3 bulan. Ok fail. siapa belum baca bole baca dengan klik 'sini'. Tak berjaya pon buat projek tu. Yang sempat buat cuma rak buku dekat dalam bilik aku.

Berjaya gantikan rak buku yang da uzur tersebut dengan rak besi yang lebih tahan. Rak tu macam rak2 dekat warehouse. Aku pakai rak ni asal dalam stor. Lepastu suami suggest pakai ni je untuk rak buku. Kalo korang ada duit lebih bole beli yang color2 tiang dia. Tapi mahal sket. Dalam RM120++ kalo tak silap aku. Yang aku beli murah je, 1 set tu dalam RM70 kalo tak silap. Tapi kena pasang sinri. Dapat empat tingkat n quite besar. Pada aku nampak elok je. Aku beli 2 set untuk apit meja keje tu. Ingat kalo ada rezeki nak juga beli meja baru yang bole letak skali space untuk aku menjahit. Aku ada satu je gambar yang aku amik dari instagram. Ni aku upload k.


Sori takde gambar proper. Btw, aku letak skali instagram aku kot2 korang nak follow :-p Nanti rajin sket aku upload gamba ade color k. So kira aku hutang lagi 4 projek dengan korang kan. In sha Allah nanti da lega2 aku buat k.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails