Skip to main content

Posts

Showing posts from December, 2017

Holiday

Assalamualaikum wbt,
Da start cuti sekolah. Next year Rania da darjah 1. So tahun ni plan nak pegi cuti sebab da cakap juga dengan en suami nak cuti sempena tamat belajar 😆 So abes je sekola, en suami kebetulan ada workshop dekat PD. So kitorang pon pi skali. Stay dekat Avilion PD.
Plan asal nak ke Penang. Tp bile dengar banjir tak jadi ke sana (sedih sebab da slalu sgt plan nak ke sana tapi asik cancel). So workshop dkt Avilion PD. Water chalet. Ada mini bird park, swimming pool, mini cinema, playroom n few activities berbayar mcm memancing, water sport mcm basikal kayuh dlm air tu (xtau apa nama dia) n karaoke. Kira dekat Avilion ni ada memacam yang bole dibuat tanpa perlu keluar dari tempat tu.
Stay situ 2 malam. Bebudak memang ingat main air n pegi kt playroom tu je. Lpstu pg ada xtvt bird feeding kat situ. Suka betol diorg bagi burung n rabit makan. Tapi sebenarnya aku prefer dekat Lexis PD ada pool dlm bilik. So bila2 nak terjun bole je. N blknya pon lebih besar dari Avilion.
Dr PD…